Dec 8, 2012

Concurs online decembrie 2012

Are un titlu de cacat pentru ca ma vand luna asta. M-a enervat careva, am sa ti zic mai incolo, si trebuie sa ma straduiesc sa gandesc ca un sell-out.

Provocarea lansata saptamana asta, si premiata cu orice, de la lectii de bio la cursurile din anul 4, la o plomba gratis, la o poza cu tzatze, se intuleaza de ce scula ma-sii exceptia confirma regula?

eu stiam logica, f u g, f o g, f i g si f a g.  totul ok pana aici. intorcand mizeria pe toate partile, nu am gasit niciun raspuns sa ma satisfaca. de ce exceptia confirma regula? daca toti barbatii au pula mica, iar eu am vazut unul cu pula mare, inseAmna ca barbatul ala cu pula mare e dovada suprema ca restul au pula mica? nu-mi suna normal. e o fraza trasa de par, pompoasa si ilogica, si pana la proba contrarie, ma. ok, nu am sa injur astazi, dar data viitoare...

1 comment:

andreea said...

Generalizand, o regula suna ceva de genul: "X lucru este/face/uatevar ca Z lucru." Adica toate lucrurile X sunt la fel. Si evident ca trebuie sa se gasesca un X mai handicapat (a se citi special) care sa nu poata sa fie/faca/uatevar ca Z lucru. Cand l-ai gasit pe handicapatiX (adica exceptia) ai putea sa-l studiezi mai mult si sa scoti o noua regula pt el. Bottom line,as far as I see it, exceptia se situeaza la intersectia dintre 2 sau mai multe reguli. Si evident, ca le confirma pe toate din moment ce e la intersectia lor... :)