Jan 21, 2013

Simplitate - propuneri ca sa fiu fericita

am sa incep, ca in fiecare an, cu burta. am sa dau jos 6 kg, am sa am coapse mult mai subtiri, am sa scap de soldurile late. o sa fiu o sfrijitura de femeie pentru cateva saptamani, pana fac 25 de ani. e doar o ambitie personala.

am sa-mi iau role si am sa ma duc la facultate usor, in jos pe berzei, cu castile in urechi, cu telefonul vechi pe post de mp3 player. am sa ma uit in stanga, dreapta si am sa pun frana langa cobalcescu. desi nu trece vreodata vreo masina pe acolo. am sa ma dau cu rolele si in cismigiu. am sa ma intorc acasa, am sa fac un dus, am sa citesc niste pagini. am sa ma retrag in lumea aia de care mi-e pofta si dor.

nu am sa mai mananc snitel. am sa il inlocuiesc cu iaurt. sau clementine.

am sa fiu mai putin pisaloaga si am sa imbratisez mai mult, mai tare. am sa fiu mai sincera. am sa beau mai multa apa, mai multa cola zero, mai putina bere. deloc vin. vinul  e pentru pizde deprimate.

am sa mi cos ghiozdanul, am sa aspir o data pe luna, am sa sortez rufele pe culori, ca in 2010. am sa am grija  de pielea mea mai mult.

o sa merg la un film la un moment dat, nu o sa mai beau curand ceai negru, nu o sa mananc dulce minim 3 luni. o sa fiu mai tacuta. am sa ma vindec de tourette. o sa scriu cu diacritice. o sa miros a eugenol. o sa urlu la copii, o sa urlu la adulti.

o sa fiu cel mai snob si arogant om, pe nemeritate. nu o sa ma mai calce lumea in picioare. o sa-mi iau un spray paralizant si o sa-l descarc in mufa primului tigan care ma ia cu 'papushe'.

o sa fiu foarte atenta cand ma duc la piata, era unul rupt din scenarii csi azi acolo, a justificat intrebarea de cat e ceasul cu faptul ca sunt frumoasa.

am sa mi scriu niste poezii cu tenta hip hop.

si o sa renunt la blog pentru ca pe nimeni nu intereseaza viata mea, pentru ca sfaturile mele sunt de cacat, pentru ca ideile mele o sug, pentru ca nu pot fi dulce si pufoasa, pentru ca am obosit sa urasc concurenta din cauza publicului idiot. hai, te mai fut o data, la revedere.

1 comment: