Dec 25, 2012

Vineri stam in casa

Si hai sa ti zic de ce. Ultima bauta propriu zis scoasa din casa fu de sf andrei. in fire. aveam asa, un fel de migrena, si mi-era sete de apa. n am mai pomenit in mine sete de apa la ora aia de cel putin 3 ani.

ei, si tinand cont ca o jumatate de bere a intrat cam in 45 de minute, am avut timp sa studiez/observ/vad lumea. bai, deci e horror. the dating world e de rahat. the clubbing world e de rahat. mi-e sila sa ma gandesc ca si eu faceam asa, ca si eu aveam sunci care-mi ieseau din blugi si ma durea in cur, pentru ca era prea misto melodia. mi-e groaza sa o iau pe calea amintirilor catre noptile in care dansam in cizme si blugi, si nu aveam sex appeal nici pe dracu...

sa mi amintesc cum -cred ca- flirtam cu un nimeni din proximitate, ca apoi sa ma aplec la urechea prietenei mele cu care eram prin beciuri si sa behai ca o tampita despre cat de neflexibil se misca ala, sau cum, saracu, nu poate sa ma aiba vreodata, sau cat de prost se exprima. problema mea e cu tabloul asta de capra aroganta, alcoolizata si suncoasa. primeste un dram de atentie de la un aproape virginel/ futalau sef, si imediat ii intra chilotii in cur de emotie si crede ca e dreptul ei sa il 'blow him off', ca sa se dea greu de cucerit.

bai, eu nu inteleg chestia asta cu greu de cucerit. unele fac pe greu de cuceritele, si raman acolo. adica, da, ai impresia ca te distingi intr-o mare de attention whores si adolescente lipsite de clasa, si nu mai iesi din cercul ala de autosuficienta. vrei sa te distigi prin ceva? fa o muie mai buna, nu povesti despre cum ai imbunatati procesul. n-are nimeni timp de asa ceva.

ei, si daca ar arata fetele bine, zau daca ar fi atat de mare problema mea cu universul subteran. nu, ma, alea care cotcodacesc una catre alta in bude despre cum i-a umflat aluia blugii pe 'the bad touch' si arata de maxim 5 ma fac sa ma demachiez pe indelete cand ajung acasa la 3 am. deci alea, de zici ca nu s-au spalat pe fata de cel putin 34 de ore. alea care n au vazut sampon de 50. alea care asorteaza cizme negre la blug albastru si maieu kaki tern. alea care cred ca se agata asa, prin forta curvei interioare, si nu printr-un aspect, hai, nu stilat, dar macar nu adunat din tomberon, mama ei de treaba.

alea care au parul prin in coada si carora li se strange pudra in jurul cosurilor de pe frunte, alea care nu au vazut manichiura de la craciunul trecut, alea care merg pe tocuri cu genunchii indoiti, alea care nu stiu sa aleaga un toc normal, nu unul de 5 cm, cat flocii ei de pe brate, alea care poarta podoabe de piele de pe vremea cand h.i.m. erau inca da shit. hai, ma, alea care ar face orice pentru un futai, mai putin sa coboare de pe piedestalul din creierul lor si sa inceteze cu mistoul public la adresa celor care incearca.

ba, vito, n am ce ti face, daca nu te-a educat cosmo pana la 22 de ani, ma indoiesc ca o sa asculti de mine acum. eu sunt indeajuns de puternica sa recunosc ca eram asa, si ca am trecut peste. ca m-am domesticit. tu probabil o sa zambesti nervos si o sa injuri ilogic. da' ma doare la pula, oricat de bisenzuala, eu nu fut proaste.

10 comments:

Anonymous said...

Imi place mentalitatea ta libertina, deschisa si cuprinzatoare. Desi ma vei trata probabil ca pe un grammar nazi (nu sunt), nu pot sa nu iti mentionez ca textul tau ar arata mult mai bine daca l-ai ingriji pe masura. Eu unul cred ca poti mai bine decat sa arunci adevar pe o pagina, cred ca poti sa-i oferi si un statut. Depind de tine. Pana una alta, spor in continuare, pe mine ma ai ca fan.

denkamiko said...

da'sa mor daca stiu la ce te referi. ca gramatica zbarnaie, colega!!!

Anonymous said...

P'alocuri e cu lipsuri colega si ortografia si semnele de punctuatie, pe scurt, nu "e". DAR! mie-mi place stilul tau asa, si recunosc ca ma fac si eu vinovat de necorectarea textelor personale.

denkamiko said...

n-are cum!!! exemple!!!

Anonymous said...

Orice propozitie noua se incepe cu litera capitala. Uneori cand desparti, uiti "-", alteori iti mai scapa vreo virgula.

"Ultima bauta, propriu zis scoasa din casa, fu' de Sf. Andrei." asa ar arata corectat. Restul te las sa le descoperi singura. Nu esti agramata, doar ti-a fost lene presupun.

Joker said...

Draga mea orice muie are un sfârșit sau crezi că tehnica azi poate face minuni: de mai mult de trei zile!?
Ș-apropo de epoca 'greului de cucerit ',se supralicitează din lipsa de consistență, a orice.
Chiar dacă cu prostia e posibil orice. :)

Oama de Tinichea said...

Ca o grasă care nu-și asortează blugii cu cizmele ori tricoul tre să admit că îmi rezerv dreptul de-a refuza o pulă. Nu orice pulă e futabilă doar pentru că s-a arătat disponibilă pentru călăreală.

denkamiko said...

da, nu orice e , dar ATITUDINEA de cacat imi mananca mie ficatii. ma, una n-am vazut sa nu cotcodaceasca cu prietena ei. una!

Joker said...

Acuma...și voi, prea multă ideologie strică.

denkamiko said...

ori ca mine, ori deloc, colega!