Jul 26, 2009

Sluts in my head

Inafara de greata pe care mi-o provoaca tampitele cu juma de creier si tigan din dotare, ma seaca si fetele mai inteligente... Alea imbracate tiganeste etichetate drept hippie. Alea cu parul lung fara forma, sau strans in coada. Alea cu 4 inele pe o mana, sau pe police. Alea care merg vara la 40 celsius cu blugi si bascheti. Alea care prin intermediul lentilei fotografiaza gandaci de bucatarie luciosi si picaturi de ploaie poluanta.
Alea care canta la chitara si care si-au pierdut virginitatea pe hotel cismigiu. Alea care fac sex randomly. Alea care saruta fete cand sunt deosebit de imbibate in alcool. Alea care savureaza o bere cu bajetii, fumeaza kent lung si totusi au unghii lacuite cu 'oz. Alea care par atat de masculine in atitudine si totusi isi ies din minti daca nu le-a sunat jumatate de zi. Alea care pretind ca nu inteleg de ce dracu ar fi o fata geloasa dar care pricep foarte clar ce e aia posesivitate. Alea care compun povesti descriptive stil clasa a 11-a filologie, alea care se viseaza noaptea printese si dau bac la fizica si admitere la litere sau poli.
Da, tampitele alea. Cu un iq cu 2 peste media pe tara, de se inchina ratatii fara viata la ele si impart acelasi grup care se declara boem fara a sti pe deplin insemnatatea cuvantului si mai ales esenta actiunii.
Tampitele care fabrica cercei din plastilina cu cheite toxice de nichel, care tricoteaza posete de paie si vand haine la mana a doua.
Nu le pot inghiti, imi vine sa vomit de la ele. Pentru ca eu vad dincolo de suvitele lor slinoase si talentele practicate in psihologia lor de cacat pe batz de vata de zahar...ca doar,nah, ele sunt desigur imature, intrucat e cool sa te mentii copchil handicapat si sa urli ziua in amiaza mare "te iubesc, chirila!!".

Poza nu pun, pentru ca fetele astea sunt hidoase, masculin spre androgine si au un stil vestimentar care mi-ar polua blogul. Un blog mai tare in 10 randuri decat toate rahaturile debitate de ele juma de ora in fata tipului care reuseste dintr-o privire sa le umezeasca intre craii lor epilati cu ceara.

5 comments:

andrei said...

slabut. adica profilul imbina mai multe categorii de femele, nicidecum nu defineste una. nu sunt aceleasi alea care vand haine sh si alea care canta la chitara si merg in blugi si tenisi vara, de exemplu, si alte incompatibilitati de genul. o idee mai restrans si iesea bine.

IPond said...

Ai uitat sa zici de alea care se imbata in toaleta de Balul Bobocilor dupa ce vad ca ghertoiul danseaza cu alta. Si de alea care poarta curea cu D&G si asculta french rap in draci in scari de bloc.

JOKER said...

Felicitari. Tocmai ai identificat fiintele care au frustrari pentru ca nu si-au trait copilaria. Omenirea asta este o boala uriasa cu multe manifestari, aparitia starpiturilor descrise de tine fiind una din ele. Dar eu am MEDICAMENTUL! HHH HE HE HE HE HEAAA HA HAAAA!!!!

LET'S PUT A SMILE ON THEIR FACES!

Anonymous said...

Nu stiu daca problema ta se rezuma la o frustrare intensa (foloseste un baiat sau vibratorul sau whatever you usually use) sau pur si simplu, la o invidie suprema, data de tot ceea ce este in jurul tau. Either way, ori ai fost batuta recent ori ai avut o copilarie nefericita. Psihologic, e clar. Ai probleme mari. Sau poate sunt de vina, niste complexe majore. Oricum, socializeaza, nu ai vrea sa devii o sociopata! Si nici noi nu ne-am dori. Concluzionand, ar fi bine sa mergi la psiholog!

Μορφεύς said...

Anonim, nu stiu ce complexe ai tu , insa cu siguranta nu esti in relatii bune cu o ramura a limbii romane ce se numeste gramatica. In propozitia "Sau poate sunt de vina, niste complexe majore", acea virgula nu isi avea rostul.