Mar 13, 2009

Despre vara


imi fac rau singura,ca de obicei.masochista dracu'!
ma mananca in parti prea intime sa citesc despre vama...despre trecut,despre amintiri,procent covarsitor ale altora,suficiente ale mele.
nu vreau sa imbatranesc,nu vreau sa mi se lase curu', sa am vergeturi, nu vreau sa-mi fut nervii cu copiii MEI,nu vreau sa stau sambata seara in casa la 30j de ani,nu vreau sa fiu seaca,sa simt sec,sa traiesc sec.
si aici intervine Spiritul Vamii.nu prea inteleg eu exact ce-i aia,dar am o intuitie extraordinara.el,S.V., inseamna libertate si dezinhibare.inseamna amici facuti intr-un moment, inseamna adrenalina neinjectabila i.v., inseamna plaja, boem, un cap sec la modul constructiv.
inseamna in primul rand tinerete.si daca as putea sa ma conserv ca elisabeta bathory, as face-o.
vama inseamna intr-un anume procent pentru mine vlad,si in alt %, axl.si chiar daca primul amor s-a dus pe valuri la bulgari,si al doilea pluteste in deriva inca ancorat de mine...vama este amanta mea fara corp cu care intelectualiceste i-am inselat pe amandoi.
care ma iubeste si treaza,si beata,si topless si imbracata,si uda, si cu pielea aramie,care ma asteapta cuminte sa vin la ea.si sa soptesc,la primul shot, un "nazdrovia" doar pentru noi doua.



ma urasc uneori...

1 comment:

lorelei said...

Iarna este marea mea.